monique vogelsang grafisch ontwerp
amelandlaan 18 8443 cc heerenveen
t (0513) 636317   m (06) 10460836

Vogelsang© grafisch ontwerp is een ontwerpburo. Vogelsang© concentreert zich met name op het ontwerpen en vormgeven van boeken (bijzondere publicaties) en visuele identiteit (logo's, huisstijlen, brochures).
Na haar studie aan het CABK Kampen (nu ArtEZ academie voor beeldende kunsten Zwolle) is Monique Vogelsang sinds 2000 werkzaam als zelfstandig grafisch ontwerper. Vogelsang© ontwerpt vanuit persoonlijk contact en een inspirerende dialoog met de opdrachtgever doordachte, overtuigende, kwalitatieve grafische producten. Ontwerpt vanuit een kritische maar flexibele houding en enthousiasme voor het vak. Vogelsang© vindt dat de vorm van de boodschap helder, eigentijds en direct moet zijn, afgestemd op het doel en de eigenheid van de opdrachtgever. Elk project is uniek. Vogelsang is een conceptdenker. 
Vogelsang© grafisch ontwerp werkt, vanuit de visie van een netwerkorganiesatie, samen met gedreven en flexibel inzetbare tekstschrijvers, fotografen, vertalers, communicatiedeskundigen. Onderhoudt goede relaties met diverse drukkers en binders en draagt, desgewenst, zorg voor het gehele productieproces. Werkt zowel aan kleine als grote langlopende projecten voor commerciële ondernemingen en non-profit organisaties.  

Werk van vogelsang© is reeds tweemaal genomineerd voor de Vredeman de Vries prijs voor vormgeving.

Meer weten over vogelsang© of een afspraak maken?
Bel of stuur een e-mail  |  linken linkedin | route google

kvk 01541230   btw 11014979b01

Privacyverklaring